AI voor HR-professionals

Ontdek de magie van AI in HR – Een halve dag vol inspiratie!

Data en tijdstippen van de training ‘AI voor HR-professionals’

Deze training wordt gegeven op de volgende data:

Er is een maximum aantal plaatsen per groep. Is een groep vol, probeer dan een andere datum. Kun je niet deelnemen nadat je je hebt ingeschreven? Meld je tot een week voor de start van de training af, dan kun je kosteloos op een nieuwe datum meedoen. Afmelden binnen een week van de geplande datum is niet mogelijk.


Dieper duiken in HR-uitdagingen en de juiste AI-oplossingen

HR-afdelingen en zelfstandige recruiters kampen vaak met hoge werkdruk door diverse taken van werving en selectie tot personeelsbeleid:

 • Vinden van de juiste kandidaten voor vacatures, in een krappe arbeidsmarkt met schaarse beschikbaarheid.
 • (Her) schrijven van onhandige cv’s
 • Mails, sociale media berichten, motivatie brieven.
 • Bijhouden van de continu veranderende arbeidswetgeving.
 • Omgaan met conflicten en het voeren van moeilijke gesprekken.
 • Beheren van werknemersbetrokkenheid en -retentie.
 • In evenwicht brengen van personeelsbehoeften met budgetbeperkingen.
 • Aanpakken van diversiteits- en inclusieproblemen.
 • Je eigen denktank.

“In deze snel veranderende wereld is efficiënt en effectief werken essentieel. AI kan je hierbij helpen, zodat jij je cruciale werk sneller en beter doet.”

Wat ga je leren?

Je duikt in de specifieke uitdagingen die HR-professionals dagelijks tegenkomen en verkent hoe AI deze kan aanpakken:

 1. Communicatieverbetering: Ontdek hoe AI kan helpen om je dagelijkse e-mails naar opdrachtgevers en kandidaten te optimaliseren, zodat deze veel sneller verstuur kunnen worden maar ook persoonlijker worden.
 2. Automatisering van motivatiebrieven: Leer hoe AI snel krachtige en op maat gemaakte motivatiebrieven kan schrijven, gebaseerd op de unieke eigenschappen van kandidaten en de vereisten van de functie.
 3. CV-analyse en -standaardisatie: Krijg inzicht in hoe AI-tools CV’s kunnen analyseren en snel inzichtelijk kunnen maken, wat tijd bespaart en een betere kandidatenvergelijking mogelijk maakt.
 4. Data-analyse in HR: Leer hoe AI je bestaande HR-database kan analyseren om inzichten te verkrijgen die helpen bij het razendsnel maken van een lijstje met de vijf beste kandidaten voor een specifieke functie.

Waarom zou je dit willen leren?

Door deze vaardigheden te ontwikkelen, kun je:

 • De efficiëntie binnen je HR-afdeling of als zelfstandige recruiter verhogen.
 • Het wervingsproces versnellen en de kwaliteit van aanwervingen verbeteren.
 • Betere inzichten uit HR-data halen voor strategische beslissingen.
 • De communicatiekwaliteit verbeteren, wat leidt tot betere relaties.

Wie verzorgt de training?

De training wordt gegeven door Dr. Ir. Ellen de Lange-Ros en Floris de Lange MSc van AI Ninja en door Egbert van Weely van Deggler, senior partner met uitgebreide ervaring in zowel HR als fanatiek AI-gebruiker.

Je investering

Je investering voor deze training is €250 excl. btw.  Bedenk hoeveel tijd je hiermee gaat besparen en welke voordelen het met zich meebrengt voor jouw werk.

De plaatsen voor deze training zijn beperkt, dus schrijf je vlot in. Je kunt je bovenaan de pagina direct aanmelden. Ontdek hoe AI jou kan helpen om je werk naar een hoger niveau te tillen. 

Wat heb je nodig voor deze training?

In de live training hebben we een vlot tempo, om je zoveel mogelijk te leren in een middag. Ervaring met AI of tools als ChatGPT of CoPilot is niet nodig. 

Tijdens de training werk je vanuit je eigen kantoor of huis, op je eigen computer of laptop. Een tablet kan wel, maar is minder geschikt. Een mobiele telefoon is over het algemeen niet geschikt om op te werken. 

Om deel te kunnen nemen aan de training, moet je vooraf zelf een account nemen op een handige AI-tool. Bij je inschrijving voor de training leggen we je precies uit hoe je dat doet. 

N.B. Voor gevorderden geven we de Webinar Medior opleiding Magie van AI in HR-2, meld je aan met je email adres en we nemen contact met je op zodra het weer geopend wordt. Mail ons op  info@aininja.nl als je hier interesse in hebt.

N.B. 2 Deze trainingen kunnen ook worden gegeven als maatwerk 1-op-1 training, of als in-company variant voor jouw organisatie. Mail ons op  info@aininja.nl als je hier interesse in hebt.

* De training wordt gegeven in het Nederlands, mocht je de training in het Engels willen volgen neem dan even contact op via info@aininja.nl.