Beeld maken met AI – Training

Gerichte training ‘Beeld maken met AI’ voor professionals met een baan of eigen bedrijf. Geschikt voor beginners en ervaren contentmakers. Ontdek in één dagdeel hoe AI je kan helpen bij het maken van beeld zoals illustraties, tekeningen, professionele foto’s of andere afbeeldingen. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken in je presentaties, blogs, socials, offertes en brochures.

Ben je benieuwd wat voor beeld je nu al met AI kunt maken? Alle illustraties op deze pagina en de rest van deze website zijn allemaal gemaakt met AI. Bijvoorbeeld ook onze banner, de foto’s bij alle blogartikelen en de illustraties op deze pagina.

Heb je onze Bloggen met AI training al gezien? Klik hier voor meer info.


Wanneer kan ik meedoen?

Deze training wordt gegeven op de volgende data:

Heb je je ingeschreven en kun je toch niet meedoen? Geen punt. Meld je je tot een week voor de start van jouw trainingsdatum af, dan mag je kosteloos meedoen op een andere datum (ook als die groep al vol zit).


Beeldcreatie met behulp van AI

Beeld maken met AI is een hele gave nieuwe ontwikkeling. Afbeelding creëren is een belangrijk onderdeel van moderne communicatie, maar niet iedereen beschikt over de grafische vaardigheden om zelf goede tekeningen te maken of professionele stock afbeeldingen te generen.

Beeld maken met AI kan de oplossing zijn. Het stelt je in staat om snel en gemakkelijk visuele content te genereren voor je blogs, artikelen, sociale media en meer.

Je weet dat AI je kan helpen bij het maken van beelden, maar je vraagt je af hoe je dat moet aanpakken. In deze training leer je hoe je AI-tools kunt gebruiken om indrukwekkende visuele content te creëren, zelfs als je geen grafisch ontwerper bent.

Een gerichte aanpak om beelden te maken met AI

Wat je nodig hebt, is een gerichte aanpak en kennis van een aantal tools waarmee je leert hoe je AI kunt inzetten om visuele content te maken voor je werk. Deze training biedt praktische vaardigheden en inzichten om je te helpen visuele content te creëren met behulp van AI-tools.

Voor wie is de training ‘Beeld maken met AI’ geschikt?

“Beeld maken met AI” is bedoeld voor professionals die visuele content willen integreren in hun werk, zoals bloggers, contentmakers, marketeers, en anderen. Deze training is geschikt voor zowel beginners als ervaren contentmakers.

In de live training begeleiden we je om praktische vaardigheden te ontwikkelen waarmee je zelfstandig visuele content kunt maken met behulp van AI-tools. Ongeacht je ervaringsniveau, deze training biedt waardevolle inzichten en vaardigheden om visuele content te produceren.

Maak kennis met ‘Beeld maken met AI voor professionals’

Onze training biedt precies wat je nodig hebt om visuele content te genereren met behulp van AI. Tijdens de training krijg je praktische opdrachten waarmee je aan de slag gaat om zelf beelden te creëren met AI-tools. Je leert welke programma’s je kunt gebruiken en gaat daar zelf mee aan de slag.

Aan het einde van de training ben je in staat om zelfstandig fijne visuele content te maken en ken je de beste methoden om AI te gebruiken. Kortom: na deze training kun je voortaan zelf je beeld maken, met AI.

Voordelen van ‘Beeld maken met AI’

  • Een training die je in korte tijd praktische vaardigheden biedt om beelden te genereren met AI.
  • Interactieve sessie waarbij je direct aan de slag gaat met AI-tools voor beeldcreatie.
  • Aan het einde van de training kun je zelfstandig visuele content maken met AI.
  • Ervaren trainers begeleiden je en staan klaar om je vragen te beantwoorden.
  • Je leert hoe je AI slim inzet om visuele content te maken voor blogs, artikelen en meer.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

We willen je erop wijzen dat er bij elke training plaats is voor maximaal 15 deelnemers. Dit stellen we in om iedereen persoonlijke begeleiding te kunnen bieden. Wacht daarom niet te lang en schrijf je vandaag nog in voor ‘Beeld maken met AI’.

Investeer in je visuele content

Je investering voor de complete training ‘Beeld maken met AI’ is €200 (exclusief btw). Bedenk hoeveel impact indrukwekkende visuele content kan hebben op je blogs, artikelen en sociale media. Deze investering in je vaardigheden is de moeite waard.


Wat heb je nodig voor de training ‘Beeld maken met AI’?

Deze training is geschikt voor professionals die hun visuele content willen verbeteren met behulp van AI, ongeacht hun ervaringsniveau. Of je nu een doorgewinterde contentmaker bent of nog nooit visuele content hebt gemaakt, deze training biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om met AI te werken.

  • Ervaring met grafisch ontwerp of AI-gebruik is niet vereist. We begeleiden je stap voor stap en laten je zien hoe je AI kunt inzetten om verbluffende visuele content te maken.
  • Tijdens de training ga je aan de slag met je eigen visuele project. Je hoeft geen voorbereiding te doen en we moedigen je aan om geen bestaande ontwerpen mee te brengen. We beginnen met een nieuw project, zodat je de volledige training kunt benutten.
  • De training wordt gegeven in het Nederlands, we gaan er vanuit dat alle deelnemers instructies in het Nederlands kunnen volgen. Het schrijfwerk dat je tijdens de training zelf maakt, mag ook in een andere taal zijn. Op aanvraag kan de training ook worden gegeven in het Engels
  • Het is handig om tijdens de training een eigen laptop of computer te gebruiken. Een tablet kan ook, maar werkt minder handig. Een mobiele telefoon is over het algemeen niet voldoende om op te werken. 
  • Na je inschrijving krijg je aanvullende informatie, over eventuele extra tools en apps die we gebruiken. 

Blijf op de hoogte

Kun je niet deelnemen aan de aankomende trainingssessie? Geen probleem! We bieden deze training meerdere malen aan in de komende maanden. Neem contact met ons op via info@AINinja en we houden je op de hoogte van toekomstige workshops. Zo kun je met voorrang inschrijven voor een sessie die wel in jouw schema past.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.