Introductietraining ‘Werken met AI’

Gerichte training voor professionals die AI en ChatGPT willen gebruiken in hun werk. Ontdek in één dagdeel hoe AI je helpt om jouw werk makkelijker te maken. Voor deze training is hoef je geen ervaring met AI te hebben. Deze training is geschikt voor mensen in een baan, leidinggevenden, managers of directeuren, maar ook voor ondernemers en zelfstandige professionals.


Deze training wordt gegeven op de volgende data:

Heb je je ingeschreven en kun je toch niet meedoen? Geen punt. Meld je je tot een week voor de start van jouw trainingsdatum af, dan mag je kosteloos meedoen op een andere datum.


Geen zin om met AI te worstelen en alles uit te zoeken?

Training werken met AI en ChatGPT - ondernemers en zzper

Werken met AI klinkt geweldig. Je schijnt er van alles mee te kunnen. Maar hoe vind je uit hoe het precies moet? Je bent druk genoeg met je eigen werk. Je hebt echt geen zin om uren te worstelen met tools en instellingen.

Je weet dat je ‘iets’ met AI kunt. Maar wat? Het komt er maar niet van om je daarin te verdiepen.

Tegelijkertijd krijg je het gevoel dat je achterop raakt. Dat je er meer aan zou moeten doen. Dat is frustrerend!

Wat kan ik in mijn werk met AI en ChatGPT?

Maar je bent wél benieuwd naar AI. Af en toe vraag je je af: zou je er wat mee kunnen, in jouw werk? En wat dan precies? Dat is wat je ontdekt in de introductietrainingen ‘Werken met AI en ChatGPT’.

Je gaat, onder onze begeleiding in een kleine groep, stap voor stap zelf aan de slag. Na afloop weet je hoe je met AI werkt en kun je het praktisch gebruiken in je eigen werk.

Bij je aanmelding vertel je ons wat je graag zou willen leren en welke vragen je hebt. Daar houden we bij het programma van de training rekening mee, zodat je precies leert wat jij wilt.


Voor wie is de introductietraining ‘Werken met AI’ geschikt?

Training werken met AI en ChatGPT - teamleden

De training ‘Werken met AI ‘ is voor professionals met een baan of eigen bedrijf, die voor hun werk regelmatig schrijven, nadenken, schriftelijk communiceren, of plannen uitwerken. Het maakt daarbij niet uit waar je werkt, wat je sector of branche is, of welke functie je hebt.

In de live training hebben we een fijn tempo, om je zoveel mogelijk te leren in een dagdeel.

We werken online, via Zoom. Je werkt vanuit je eigen kantoor of thuis op je eigen computer. Vooraf krijg je van ons een linkje om in te loggen en alle informatie. Daarna wijst het zich vanzelf.

Je werkt op je eigen niveau en als je al wat ervaring hebt met AI of handig bent met computers, is je resultaat na deze middag ook op een wat hoger niveau.


Voordelen van de training ‘Werken met AI’

  • Training van slechts één dagdeel, waardoor je snel resultaten behaalt en precies leert hoe je AI gebruikt in jouw werk.
  • Praktische en interactieve sessies, waarbij je de geleerde technieken direct kunt oefenen en toepassen.
  • Je hebt tijdens de training zelf met AI gewerkt. Na de training kun je het geleerde voortaan direct zelf in je werk toepassen.
  • Ervaren trainers die je begeleiden en al je vragen beantwoorden.
  • Je leert precies wat je wel en niet kunt doen met AI, wat veelgemaakte fouten zijn en hoe je die voorkomt, waardoor je met vertrouwen aan de slag kunt.

Beperkt Plekken Beschikbaar

We willen je erop wijzen dat er bij elke training plaats is voor maximaal 10 deelnemers. Zo kunnen we je goed helpen. Wacht daarom niet te lang en schrijf je vandaag nog in voor ‘Werken met AI‘.

Je investering voor ‘Werken met AI’

Je investering voor de complete training ‘Werken met AI’ is €200 (exclusief btw).

Bedenk wat het je waard is om niet langer te wachten, maar nu al lekker met AI te kunnen werken. Hoeveel levert dat je nu al op in jouw werk? Dat zou de investering in deze training ruimschoots waard moeten zijn.

Mis Je Kans Niet – Blijf Op de Hoogte over AI en ChatGPT

Kun je niet deelnemen aan de aankomende trainingssessie? Geen probleem! We bieden deze training de komende maanden meerdere malen aan. Stuur ons een e-mail op info@aiNinja en we houden je op de hoogte van toekomstige workshops. Zo kun je met voorrang inschrijven voor een sessie die wel in jouw schema past.


Wat heb je nodig voor de training ‘Werken met AI’?

De training is voor professionals, die AI willen inzetten om hun dagelijks werk slimmer te gebruiken bij hun schrijfwerk.

Ervaring met AI is niet nodig. Ook als je nog nooit met AI hebt gewerkt, kun je meedoen met deze training. We helpen je bij alle stappen en laten je zien in welke stappen je wel of geen AI kunt inzetten.

De training wordt gegeven in het Nederlands, we gaan er vanuit dat alle deelnemers instructies in het Nederlands kunnen volgen. Het schrijfwerk dat je tijdens de training zelf maakt, mag ook in een andere taal zijn. Op aanvraag kan de training ook worden gegeven in het Engels.

Na je aanmelding ontvang je informatie over de tools waarin we tijdens de training werken, en hoe je daar zelf een account op neemt.

Het is handig om tijdens de training een eigen laptop of computer te gebruiken. Een tablet kan ook, maar werkt minder handig. Een mobiele telefoon is over het algemeen niet voldoende om op te werken.