Partners gezocht

AI Ninja biedt trainingen, meestal van een dagdeel, voor professionals. Onze insteek is: na onze training kun je AI zelf gebruiken in je eigen werk. Daarom maken we korte opleidingen voor specifieke doelgroepen of toepassingen. We hebben bijvoorbeeld een speciale AI-training voor advocaten & mediators, en voor bloggers. Ook hebben we trainingen over schrijven met AI, beeld maken met AI, of presenteren met AI.

Bij AI Ninja zijn we altijd op zoek naar partners om mee samen te werken aan het ontwikkelen van nieuwe trainingen voor professionals. Denk jij dat AI in jouw vakgebied goed toegepast kan worden? Heb jij toegang tot een netwerk van professionals waarvoor een training geschikt kan zijn? Dan praten we graag met je verder.

Welke partners zoeken we voor onze AI-opleidingen?

Onze visie is om professionals te helpen begrijpen hoe ze AI kunnen toepassen in hun vakgebied, ongeacht hun ervaring met AI. We geloven in de kracht van samenwerking en willen graag partners vinden die:

  • Vakexperts zijn: We zoeken professionals met expertise een vakgebied, die begrijpen wat daar speelt.
  • Toegang hebben tot een relevant netwerk: Heb je toegang tot een netwerk van vakgenoten of collega’s, bijvoorbeeld via email of sociale media? Dat vinden we fijn want zo kunnen we een training direct onder de aandacht van de goede mensen brengen.
  • Alles weten van AI? Welnee! Je hoeft geen AI-expert te zijn, wij brengen de AI-kennis in. Het belangrijkste is dat je gelooft in de waarde van AI en de mogelijkheden ervan ziet in jouw vakgebied of netwerk.

Hoe werken we samen?

Onze samenwerking begint met een gesprek waarin we samen bespreken welke ideeën jij hebt en welke kansen wij zien. Dat gesprek is gratis, meestal via Zoom of online, en kunnen we op korte termijn inplannen.

In het gesprek komen we vaak al tot ideeën voor een opleiding, of we besluiten beiden om er nog even op te broeden.

Daarna kunnen we concrete plannen maken en bijvoorbeeld een pilot voor een opleiding opzetten, die we samen daadwerkelijk geven.

We bespreken vooraf hoe we omgaan met kosten en opbrengsten. Meestal zijn de financiële investeringen nihil of klein, waardoor we snel kunnen starten en weinig risico lopen.

We maken duidelijke afspraken over eigendom en wat we van elkaar verwachten. Daarbij staat in onze filosofie één ding centraal: we maken er een feestje van, met een open deur. Heeft één van de partners geen zin meer in de samenwerking, dan zetten we die stop met respect voor elkaar. Maar daar gaan we niet vanuit. In de regel willen we op lange termijn met je samenwerken en volop mooie dingen doen met elkaar.

Interesse of benieuwd?

Als je denkt dat je een waardevolle partner zou kunnen zijn voor AI Ninja en interesse hebt in het verkennen van de mogelijkheden van AI in jouw vakgebied, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail naar info@aininja.nl en we nemen vlot contact met je op voor een online kennismaking.

We kijken ernaar uit om samen te werken en de impact van AI te vergroten in jouw vakgebied. Samen kunnen we nieuwe mogelijkheden ontdekken en professionals helpen om met AI hun werk beter te doen. Word jij daarbij onze partner?