Artikelen schrijven met ChatGPT – Training

Gerichte training ‘Artikelen schrijven met AI’, voor werkende professionals met een baan of eigen bedrijf die hun artikelen naar een hoger niveau willen tillen. Zowel geschikt voor beginners als ervaren schrijvers, die AI meer willen inzetten bij hun schrijfwerk. Ontdek in één dageel hoe AI je helpt met onderwerpen verzinnen, structuur en opbouw van je artikelen, en SEO-instellingen om je blog te optimaliseren voor zoekmachines.

Heb je onze beeld maken met AI training al gezien? Klik hier voor meer info.


Deze training wordt gegeven op de volgende data:

Heb je je ingeschreven en kun je toch niet meedoen? Geen punt. Bij afmelding mag je altijd het online programma volgen. Meld je je tot een week voor de start van jouw trainingsdatum af, dan mag je kosteloos meedoen op een andere datum (ook als die groep al vol zit).


Schrijven voor je werk is niet makkelijk

Schrijven klinkt leuk, maar het is niet makkelijk. Het kost ontzettend veel tijd om de juiste toon te vinden, je maakt wel eens schrijffouten, een goede structuur vinden voor je verhaal is lastig. Bovendien moet je je artikel dan ook nog instellen voor SEO, zodat de zoekmachines je artikelen kunnen vinden. Een hele uitdaging!

Het is dan ook niet gek dat een goed artikel schrijven je tijd en hoofdbrekens kan kosten. Misschien is dat ook wel de reden dat je nog niet of te weinig schrijft. Terwijl je weet dat schrijven belangrijk is voor je zichtbaarheid en bovendien leuk kan zijn. Als je weet hoe je het aanpakt.

Hoe schrijf je een goed artikel met ChatGPT?

Je weet dat AI of ChatGPT je misschien wel kunnen helpen bij het schrijven van een goed artikel. Maar hoe pak je dat aan? Hoe schrijf je, met AI, een echt goede tekst die jouw klanten waarderen? Daar loop je vast.

Het gevolg van al deze uitdagingen is dat het er te weinig van komt om een artikel te schrijven. Je stelt het steeds weer uit, wetende dat AI je zou kunnen helpen, maar de kwaliteit van de artikelen die AI voor je genereert laat nog te wensen over. Bovendien heb je geen idee waar je moet beginnen als het gaat om het gebruik van AI bij het schrijven van artikelen of blogs.


Een gerichte aanpak om te schrijven met AI en ChatGPT

Wat je nodig hebt, is een gerichte aanpak waarmee je precies leert hoe je AI kunt inzetten om goed artikelen te schrijven voor je werk. Je wilt graag gebruik gaan maken van de technologie en de mogelijkheden volledig benutten. Dit bieden we jou aan in deze training.

Voor wie is de training ‘Schrijven met ChatGPT’ geschikt?

De training ‘Schrijven met AI‘ is voor professionals met een baan of eigen bedrijf, die voor hun werk regelmatig teksten schrijven. Bijvoorbeeld: zakelijke e-mails, offertes, blogposts, nieuwsbrieven of sociale media-inhoud.

Of je nu een marketeer, content creator, onderzoeker, copywriter of journalist bent, deze training leert je praktische vaardigheden om je schrijfproces te verbeteren en efficiënter te maken met behulp van AI. Ook als je geen enkele ervaring hebt met AI of IT, is deze training geschikt voor jou.

In de live training hebben we een fijn tempo, om je zoveel mogelijk te leren in een middag.

De training is zowel geschikt voor beginners, die nog nooit een blog hebben geschreven, als voor ervaren bloggers die willen leren werken met AI. Je werkt op je eigen niveau en als je al meer ervaring hebt met bloggen is je resultaat na deze middag ook op een hoger niveau.


Maak kennis met ‘Artikelen schrijven met ChatGPT voor professionals’

Onze training biedt precies wat je nodig hebt als professional die blogs wilt inzetten voor je werk. Je gaat, in een dagdeel via zoom, praktisch aan de slag, onder begeleiding van een ervaren trainer.

Tijdens de training krijg je concrete opdrachten waarmee je AI gebruikt om direct eigen artikelen te schrijven.

Aan het einde van de middag heb je een concept-artikel geschreven en ben je volledig vertrouwd met het snel en efficiënt creëren van veel meer artikelen met AI. Bovendien geven we je volop tips over hoe je AI wel en juist niet moet inzetten als schrijver.

Voordelen van ‘Artikelen schrijven met ChatGPT’

 • Training van slechts één dagdeel, waardoor je snel resultaten behaalt en precies leert hoe je AI gebruikt om blogs te schrijven.
 • Praktische en interactieve sessies, waarbij je de geleerde technieken direct kunt oefenen en toepassen.
 • Je hebt tijdens de training je eerste artikel met AI geschreven. Na de training kun je het geleerde voortaan direct zelf in je werk toepassen.
 • Ervaren trainers die je begeleiden en al je vragen beantwoorden.
 • Je leert precies wat je wel en niet kunt doen met AI bij het schrijven van artikelen, waardoor je met vertrouwen aan de slag kunt.

Beperkt Plekken Beschikbaar

We willen je erop wijzen dat er bij elke training plaats is voor maximaal 15 deelnemers. Zo kunnen we je goed helpen. Wacht daarom niet te lang en schrijf je vandaag nog in voor ‘Artikelen schrijven met ChatGPT‘.

Benut de kracht van AI en ChatGPT om jouw schrijfwerk naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je vandaag nog in voor ‘Artikelen schrijven met ChatGPT’ en ontdek hoe deze gloednieuwe technologie jou kan helpen succesvol te zijn met jouw blogs.

Je investering voor ‘Artikelen schrijven met ChatGPT’

Je investering voor de complete training ‘Artikelen schrijven met ChatGPT’ is €200 (exclusief btw).

Bedenk hoeveel jij met AI kunt gaan schrijven, hoeveel beter je schrijven gaat worden, hoeveel meer zichtbaar je kunt worden in de zoekmachines en hoeveel beter je op SEO kunt gaan scoren. Dat zou de investering in deze training ruimschoots waard moeten zijn.

Mis Je Kans Niet – Blijf Op de Hoogte

Kun je niet deelnemen aan de aankomende trainingssessie? Geen probleem! We bieden deze training de komende maanden meerdere malen aan. Stuur ons een e-mail op info@aiNinja en we houden je op de hoogte van toekomstige workshops. Zo kun je met voorrang inschrijven voor een sessie die wel in jouw schema past.Wat ga je leren in de training ‘Schrijven met AI en ChatGPT’?

Door de interactieve aanpak leer je hoe je AI inzet om je schrijfwerk naar een hoger niveau te tillen. Je ontdekt:

 • Schrijven bestaat niet alleen uit het schrijfwerk zelf, er zijn ook taken omheen. Welke taken kun je met AI doen? Op welke manieren kun je AI gebruiken bij je schrijfwerk? En wat moet je niet met AI willen doen, maar vooral zelf doen?
 • Wat zijn veelgemaakte fouten bij het inzetten van AI? Waarvoor moet je AI niet willen gebruiken?
 • Hoe kan AI je helpen bij het vinden van een goede insteek of onderwerpen om over te schrijven?
 • Hoe zorg je ervoor dat AI hoogwaardige content oplevert, die je vrijwel direct kunt gebruiken in je werk?
 • Hoe kan AI je helpen om je blogs veel beter te laten scoren op SEO en in de zoekmachines?
 • Hoe kun je AI inzetten als slimme eindredacteur, die jouw werk naar een hoger niveau tilt?
 • Hoe kan AI je helpen om content te hergebruiken die je al hebt gemaakt?
 • Wat zijn de beste AI-tools om te gebruiken bij je schrijven?

Wat heb je nodig voor de training ‘Schrijven met AI en ChatGPT’?

De training is voor ervaren professionals, die AI willen inzetten om hun dagelijks werk slimmer te gebruiken bij hun schrijfwerk.

Ervaring met schrijven is niet nodig. Ook als je nog nooit een artikel of blog hebt geschreven, kun je meedoen met deze training. We helpen je bij alle stappen van het schrijfproces en laten je zien in welke stappen je wel of geen AI kunt inzetten. De training is ook geschikt voor ervaren schrijvers, die willen leren hoe je AI beter kunt inzetten voor het schrijven van blogs.

Ervaring met AI is niet nodig. Ook als je nog nooit met AI hebt gewerkt, kun je prima meedoen.

Tijdens de training werk je aan een eigen tekst. Dat mag een tekst zijn die je voor je werk kunt gebruiken. Hiervoor hoef je niet voor te bereiden. Bij deze training hebben we liever dat je géén huiswerk vooraf doet. We beginnen me een nieuwe tekst en willen liever geen bestaande teksten verbeteren.

De training wordt gegeven in het Nederlands, we gaan er vanuit dat alle deelnemers instructies in het Nederlands kunnen volgen. Het schrijfwerk dat je tijdens de training zelf maakt, mag ook in een andere taal zijn. Op aanvraag kan de training ook worden gegeven in het Engels.

Om deel te kunnen nemen aan de training, moet je zelf een account nemen op ChatGPT. Dat kan gratis of voor €20 per maand (maandelijks op te zeggen). Na je inschrijving voor de training leggen we je precies uit hoe je dat doet. Het kost je ongeveer 10 minuten om dit te regelen.

Het is handig om tijdens de training een eigen laptop of computer te gebruiken. Een tablet kan ook, maar werkt minder handig. Een mobiele telefoon is over het algemeen niet voldoende om op te werken.

Na je inschrijving krijg je aanvullende informatie, over eventuele extra tools en apps die we gebruiken.


Heb je nog vragen of wil je een in-company training boeken? Neem dan gerust contact met ons op.